0

Ny hest?

  • Publisert 14.09.2017 klokken 12:16

Det er mye som skal klaffe. Ikke bare på selve konkurransebanen, men også i hverdagen under trening, håndtering, korte turer, lange turer og ikke minst skal hesten trives med den grenen du har valgt.

Jeg er utrolig heldig som har to vakre, gode hester i livet mitt. Gograf, min 9 år gamle oldenburger vallak som jeg kjøpte for to år siden, og Bella, welsh hoppa på 12 år som jeg har på for. For et par måneder siden forlenget jeg foravtalen med familien til Bella for et år til, jeg har ikke ord. For en mer fantastisk og god familie enn det skal man lete lenge etter, alt dere har gjort for meg og for Bella, at dere stoler så mye på meg, jeg har ikke vært borti noe lignende før, og jeg er evig takknemlig. 

I tillegg har vi vært så heldige å fått ponnien Tom til stallen. En nydelig, liten gutt, som skal få sitt helt eget innlegg. Men her er et bilde av han mens dere venter. Fin, ikke sant? 

   

Så ble det to bilder. Fordi han er så utrolig god, nysgjerrig, morsom, interessert, lærevillig og kosete! Men tilbake til innlegget.

Jeg har begynt å se på andre hester. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg vet at noe mangler. Jeg vet at Gofle elsker sprang, og jeg vet at jeg er livredd for høyder og blir kvalm av tanken på å hoppe høyere enn 60cm. Jeg vet at jeg etterhvert blir nødt til å sende Bella hjem, når jeg kommer så langt at jeg trenger en hest med mer kapasitet.

Jeg hadde tenkt å starte så vidt med å tenke på å begynne å se etter en dressurhest. Jeg vet hvor lang tid det tar å finne den riktige hesten, så det å ha ett år eller to på seg synes jeg var greit. Jeg fant en hest på finn når vi var på ferie i sommer. En som det passet å prøve på veien hjem. Så vi gjorde det. Og jeg falt pladask og vil ha henne med hjem.. Nå. Og eier vil selge den nå. Og jeg vil ikke gi fra meg mine andre hester. Man kan jo kalle det et luksusproblem, men for dere som vet hvor glad man kan bli i et dyr, og hvor fort det blir en del av familien, jeg regner med at dere forstår. Så hva skal jeg gjøre? Følelsene og fornuften er ikke på lag, det er sikkert og visst. Her er film av vakringen.

D. from Gunhild Arnekleiv on Vimeo.

 
 
 
 


 

 

Gulla

Hei! Mitt navn er Gunhild Arnekleiv, jeg er ei aktiv jente på 27 år som bor på Tretten med min samboer. Der driver jeg min egen stall med plass til 5 hester. Til vanlig jobber jeg hos ABC Dyreklinikk Lillehammer AS. Min store interesse er dressurridning, noe jeg nå har konkurrert aktivt innen i to år. Jeg deltar så mye jeg kan på stevner i midt- og sør-Norge. Her vil det komme oppdateringer fra treninger, stevner og kurs :)


Legg meg til som venn

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits