0

Det er i motbakke det går oppover..

  • Publisert 07.09.2017 klokken 12:35

.. sa en god venninne av meg til meg for en liten stund siden. Og det er nok riktig, men jammen må man ha tålmodighet!

Siden forrige innlegg har jeg og Bella deltatt på både Kretsmesterskapet (lag og individuelt) og Landsmesterskapet (individuelt). 

Det har ikke vært så god følelse på de siste treningene vi har hatt og den følelsen har vi dessverre tatt med oss videre til konkurransene. Det er vanskelig å holde motet oppe, men det viktigste er at Bella alltid er den samme hesten for meg, og vil alltid gi meg den fantastiske gode ridefølelsen når vi galopperer på de smale stiene langt inne i den mørke, grønne, fine favoritt-skogen vår.

Etter sesongens siste stevner har vi tatt helt fri fra trening på bane og kun vært ute i  skog og mark. Som jeg skrev i forrige innlegg er mye variasjon veldig viktig for oss, slik at Bella ikke går lei. Vi har så vidt begynt å legge opp en annen plan på trening gjennom vinteren, og jeg tror dette kommer til å bli veldig bra. Så fin og sterk som Bella er i kroppen nå, ser jeg veldig fram til treningene fremover, og å begynne å tenke annerledes.

Jeg har også jevnlig kontakt med idrettspsykolog Ric Lugo, dette synes jeg er motiverende og ser ut til å hjelpe meg en hel del. Han gir meg små oppgaver jeg kan gjennomføre til neste gang vi møtes, små nok til å mestre og store nok til at det gir meg følelsen av mestring og fremgang! Mer om meg, Ric og møtene våre vil komme i et nytt innlegg. 

Legger ved noen bilder fra ukene som har gått, og som dere ser, selv om det ikke har gått bra på selve banen har vi storkost oss både på Fredriksborg Hestesportsenter og Norsk Hestesenter på Starum! Vi gleder oss til neste sesong :) 

 

#hesteblogg #hest #dressur #landsmesterskap #kretsmesterskap #sponsor

Gulla

Hei! Mitt navn er Gunhild Arnekleiv, jeg er ei aktiv jente på 27 år som bor på Tretten med min samboer. Der driver jeg min egen stall med plass til 5 hester. Til vanlig jobber jeg hos ABC Dyreklinikk Lillehammer AS. Min store interesse er dressurridning, noe jeg nå har konkurrert aktivt innen i to år. Jeg deltar så mye jeg kan på stevner i midt- og sør-Norge. Her vil det komme oppdateringer fra treninger, stevner og kurs :)


Legg meg til som venn

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits